Sterkste Man

De sterkste man wedstrijden zijn op TV begonnen in de jaren 70. Dus wat TV betreft een jonge sport, maar het spreekt voor zich dat al vanaf het begin van de mensheid gestreden werd wie de sterkste was.

Wij organiseren al jaren sterkste man wedstrijden internationaal, landelijk, provinciaal of voor de plaatselijke bevolking, dus wie word de Sterkste Man van het dorp, stad, school of zelfs bedrijf.

Dit gaat meestal samen met een demonstratie van Wout Zijlstra die dan telefoonboeken doormidden scheurt, met een speciaal apparaat 15 tot 20 kinderen optilt, boomstammen optilt, grote stenen optilt, vrachtwagens trekt en natuurlijk het gewicht hoog gooit waar Wout Zijlstra het wereldrecord van bezit. Het aanwezige publiek mag het dan natuurlijk tegen Wout Zijlstra opnemen!

De demonstraties kunnen op een grasveld, straat of binnen gehouden worden. Tevens kunnen de demonstraties naar elke situatie aangepast worden. Ook voor speciale stunten of openingen willen wij graag meedenken en is er veel mogelijk!

Belangstelling in een Demonstratie?